pühapäev, 28. detsember 2014

Jahh

Jahh, muidugi, õigus küll, mul on ju blogi ka olemas, muidugi kogu aeg on ta kuskil kuklas kripeldanud, et peaks miskit kirjutama ja oleks vaja, aga ei olnud nagu midagi tähtsat millest kirjutada. Igastahes nüüd vähemalt aasta lõpu puhul võib sellise kokkuvõtva postituse teha. Enne kui kokkuvõtte juurde jõuan pean veits piinlikust tundma kuna lubasin kaks postitust tagasi, et hakkan iga kuu postitama, aga sellega läks nagu alati, seega nüüdsest alates kirjutan ainult siis kui on millest kirjutada.
Ei teagi kust alustada, viimane postitus oli pool aastat tagasi. Selle poole aasta jooksul on väga palju toredaid ja häid asju juhtunud on olnud palju keikkasid - häid ja ka mitte nii häid.
Kokku tasub võtta vast suve suuremad sündmused, mida praegu mõeldes nagu polnudki palju, aga suvel tundus neid palju.

Saaremaa Rannapidu, väga khuul üritus ja igatepidi õnnestunud lahendus minu meelest. Lava tagumisest trassist alla ulatuvad trassijupid lõid led beamidest matrixi mis oli väga effektne, kui midagi muuta siis oleks pikemad trassid pannud et oleks peaaegu põrandani ulatunud.

Airport Jam, mitte nii hea kui Saaremaa, kuna masinaid oli liiga vähe/lava oli liiga suur. Samuti läks päris palju selle pärast untsu, et mu ego oli jälle liiga suur ja mõtlesin, et saan nii videoworldi majandamise ja valguse tegemisega hakkama, apparently not. Muidugi kõige hullem kaos ei olnud, aga alati saab paremini ja seekord oleks saanud palju paremini.

Võsu Rannafest, see üritus tuletas meelde kui tähtis on uni. Esimene õhtu oli ikka paras kaos kuna polnud väga maganud, ning tänu sellele läks kõik suht untsu, teine päev tegime Tiiduga kahekesi oli juba parem kuigi nagu ikka alati saab paremini. Masinaid isegi oli ja conf oli klassikaline 2 trassi spot/wash vaheldumisi ja siis taga led screen.

2QS suvetuur, selle aastase tuuri märksõnad on jubedad lavad, liiga vähe mehi ja liiga vähe raha. Ehk siis kogu point oli selles et selle aastane tuur oli nn minituur ehk mitte nii suured kohad ja kontserdid. Tuuri sõitsime kahekesi, kuigi tehnikat ja tööd oli vähemalt kolme kui mitte nelja mehe jagu, aga mis ei tapa teeb tugevaks ja paneb vinguma.

Rock Nektar Haapsalus, iseenesest lahe üritus, oli minu maitsele muusikat ning sain näha kuidas keegi teine ka valgust teeb. Nimelt oli No Big Silenceiga kaasa Ringo. Sellest üritusest jääb meelde kindlalt see et asju ei tasu üle panna ja conf peab hea välja nägema. mingeid hulle feile meelde ei jäänud ehk siis vist ei olnud.
Sellega said suve asjad läbi. Edasi ongi suht vaikus, oktoobris tegime Rammumeeste võistlust seekord siis salvestusega. Tuli vist isegi välja, kuigi veel salvestust pole näinud kuigi oli juba eurospordis eetris.

Sellega ongi siis ülevaade suurematele üritustele tehtud, aga aasta sellega ei lõppenud.
oktoobri lõpus või novembri algul tuli minuga lobisema Meelis "Melcu" Lusmägi ning pakkus tööd Cuu Clubis, mis oli ning endiselt on minu arvates valgusmaailma Eesti tipp (ei ma ei poe ja ego paitamine kulub N(M)eile alati ära). Mõeldud tehtud, ehk detsembrist olen täiskohaga Cuu Clubber ja tallinnlane. Olles kuu aega Tallinnas elanud ja tööl käinud võin öelda, et see elu on väga "mina", Muidugi Tallinnaga harjumine ning linna tundma õppimine võtavad aega ning samuti uus ladu, inimesed, masinad, puldid ning moodus kuidas asju tehakse on nii erinev, aga ma õpin hea meelega eriti kui õpetatakse, eks see esimene kuu pool oli rohkem enese tõestamine ning näitamine, et I have what it takes, aga samas on vahelduseks hea lihtsalt panna asju ülesse ja maha võtta ilma ise disaini peale mõtlemata, kuigi eks ma tundsin puldis passimisest puudust ka. Kuu lõpuks sain paar keikkat puldis ka olla mis pani end hästi tundma, et mind usaldatakse piisavalt. Cuu Clubis oli terve detsembri kuu keikkasid aga ei näe põhjust neid hakata välja kirjutama, esiteks pole väga millestki kirjutada, ning teiseks neid oli tõeliselt palju.

Head vana aasta lõppu ja valget uut aastat!