reede, 7. juuni 2013

Kõigest mis vahepeal juhtunud

Kiviõli oli esimene välikeika saime päikest saime vihma ning kõike seda mobiillavaga, mis tähendas ülikerget ülespanekut. Setup oli lihtne ja ilus 15x led liikuvad, 18x led pulgad ja 4xblinder. Kõike juhtisin Titan Tigeriga, mis oli päris hea vaheldus selles mõttes, et tavaliselt teen mobilega asju ja fadereid jääb alati puudu, varsti õnneks see probleem laheneb, sest tellisin endale midi fader kontrolleri millega saan endale veel 9 faderit juurde, aga tagasi keika juurde. Suht kaootiline oli tegelikult, aadressid olid valesti pandud ja mis iganes, aga lõppkokkuvõttes sai valgus tehtud, kusjuures isegi päris kenasti. Seal oli Tiit ise ka kohal rääkis huvitavat juttu, andis väärt näpunäited ja tegi mõnusat nalja. 

Noortebändi konkurss oli mõnus pisike keika polnud palju tegemist, kuigi sellises kohas nagu restorani sisehoov saab kohe kindlalt vooluga nalja ja seda sai ka. Valgusega oli kõik lihtne ja kõik toimis kui välja arvata üks wash mis tõrkus töötamast, algselt pidin panema 4 washi, aga panin kolm kuna ühel washil lõpuandur tõrkus. Väga sarnane setup oli kiviõliga lihtsalt väiksemaks tehtud ja mahutatud 3x6 lavale. Heliosakonnas oli ka väike probleem nimelt oli suudetud üks supakas ribadeks lasta, magnet puruks ja koonus kinni õnneks oli 2 kasti kummaski kaks supakat sai üks lahti ühendatud ja teistega tasakaalu kõik aetud. 

Cadencia kevadkontsert oli alustuseks suht ekspromt asi ja sain sellest teada päev enne üritust kuigi mainitud oli palju varem seda juba, aga lihtsalt mälu ei pidanud seda kinni. Igastahes tehnika oli mõnus muidugi jäi kiirtest puudu ehk oleks olnud vaja mingit gobot sinna segusse, aga skännerite ja washide valgustugevuse erinevus oli nii suur, et skännerid ei paistnud välja. Hazer oli ka paras saast, mis seal oli ei ole midagi teatri inimeste vastu, aga nad võiksid panna hazeri sisse korraliku hazerivedeliku mitte mingit jura mis hajub 2 minutiga ära ja tuleb hazerist välja nagu toss. Usun, et tantsude valgused olid päris viisakad kuigi vahest mulle endale tundub küll, et teen mingit ülimaitsetut kraami ja kui sellest liiga kõvasti räägin siis tuletatakse meelde, et pole midagi nii kole. Mingi aeg kui saan ilusaid pilte kuskilt netiavarustest lisan neid siia ka.